Vizsgák II.: Gyakorlati vizsga

Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán (05.14.) meg volt az első vizsgám. (Előzmény)

Ahogy az várható volt a vizsga előestéjén szinte semmit sem aludtam és éjszaka még jegyzeteket készítettem magamnak, mert a vizsgán lehetett használni kézzel írott jegyzetet.

A szokásosnál jóval korábban indultam el, mert úgy voltam vele, hogy minél előbb odaérek, annál jobb. A vizsga előtt nekünk azt mondták, hogy 8:00-kor kezdődik majd a vizsga, de végül 8:45-kor (+5 perc késés) kezdődött. Kaptunk új vizsga elnököt, mivel valamiért az előző nem vállalta a további vizsgákat.

Már fél nyolckor mindannyian a folyosón vártunk. Persze azt hittem, hogy csak én fogok ennyire korán menni, de megnyugtató volt a tudat, hogy nem.

Valahogy nagyon izgultam a dolgok miatt, pedig ennyire nem jellemző.

Összesen 7 jöttünk vizsgázni. Szabad sorrendben lehetett bemenni a vizsgaterembe, emellett volt egy felkészülő terem is, ahol az éppen várakozóknak illetve a vázlatot kidolgozóknak várakozniuk kellett.

A 7 emberből én voltam az utolsó, aki sorra került, de ezt nem bántam, mivel nem mehett senki sem el, addig ameddig mindenki be nem fejezte a vizsgát.

A vizsga tartalma nem volt meglepő, két fajta feladat volt; ezek közül kellet mindenkinek húzni egyet.

Egy feladat két alfeladatból állt- Egyik sem volt meglepő mindegyik ugyanaz volt, mint amire a vizsgát megelőző hetekben készültünk.

Elmondhatom, hogy kár volt ennyire aggódni emiatt. Remélem, hogy a további két vizsgamodul is ilyen jól fog menni.

Következő fejezet: 05. 23. (Szerda) Vizsgák III.: Az írásbeli

Köszönöm, hogy elolvastad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük